Montering och leverans

Montering av produkt

Montage till kompletta produkter – Färdiga för leverans direkt ut till marknaden

Vårt team av skickliga yrkeskunniga montörer arbetar med att färdigställa varje produkt. Vi på Modul kan utföra montage till kompletta produkter. Dels de detaljer av tunnplåt vi producerat åt er, samt övriga ingående komponenter och detaljer av elektronik, plast, gummi etc. i er kompletta färdiga produkt kan monteras av oss. Utöver fullständigt montage, erbjuder vi emballering och paketering. Så er produkt är redo att levereras ut direkt till era kunder och marknaden från oss. Paketering kan ske i helt neutrala emballage, eller med er logotype och övrig önskad information tryckt på emballagen.  

Säkra leveranser

Vi samarbetar med pålitliga transportörer för att säkerställa att varje leverans anländer hos kund som avtalat. Vi hjälper till att boka frakter lokalt, regionalt, nationellt samt internationellt utifrån våra kunders behov.

Modul leverans

Läs mer om hur vi sammanfogar material

Nitning, pressning & skruvning

Nitning, eller nitförband, är ett sätt att sammanfoga två eller flera material, exempelvis plåtar, med en nit av metall genom ett förborrat, skuret eller stansat hål. Nitning, pressning & skruvning