Kontraktstillverkaren Modul deltog på Bosch Rexroth Forum 2023.

Bosch Rexroth Forum 5-6 december 2023 - Unlock the future. Now. Next. Beyond.

Med rubriken ”Unlock the future. Now. Next. Beyond” hölls Bosch Rexroth Forum i Stockholm vid Arlanda XPO den 5-6 december 2023 med ca 350 inbjudna gäster från svensk och internationell industri. Intressanta presentationer och paneldiskussioner om hållbarhet och cirkularitet, energieffektivisering, AI, elektrifiering och batteriproduktion, robotar och automation samt forskningsrön och digitalisering. I mässhallen visas det senaste inom Bosch Rexroths produkter för kollaborativa robotar, industriell hydraulik, mobil hydraulik samt fabriksautomation.

Moduls VD Niclas Tidström var inbjuden och fick chans till intressanta samtal samt erfarenhetsutbyte med företrädare för olika industriföretag och branscher.

För Modul som legotillverkare (kontraktstilverkare) av kundfärdiga kompletta detaljer i tunnplåt har det alltid varit viktigt med modern maskinpark, produktionseffektivitet, hög tillgänglighet och god tillförlitlighet i produktionen av våra kunders detaljer.

Det arbetet fortsätter, både i form av kontinuerligt förbättringsarbete samt uppdaterade processer och rutiner. Det fortsätter också via löpande investeringar och modernisering av våra lokaler och maskiner. Allt för att möta, och gärna överträffa, våra kunders högt ställda förväntningar. Idag, imorgon och in i en spännande framtid.

Mer om Moduls verksamhet, produktion och hållbarhetsarbete på www.modul.nu

Kontakta oss gärna, och följ oss på sociala medier för löpande uppdatering.

 

Niclas Tidström, VD, 070-318 40 40, niclas.tidstrom@modul.nu

06 Dec 2023