Med örat mot marknaden

Modul lyssnar till kundernas behov och önskemål

Under veckan har Moduls sälj- och konstruktionschef Marcus Östling, konstruktör Stefan Stenman samt vd Niclas Tidström varit på resa och kundbesök. Spännande samtal med nya potentiella kunder. Och intressanta energigivande samtal med befintliga kunder.   

Som legoproducent hjälper vi våra kunder med design och konstruktion. Vi är med i våra kunders innovationsprocess och produktutveckling. På Modul utvecklar och tillverkar vi detaljer av tunnplåt som är konsumentfärdiga. Vi erbjuder konceptet ”från idé till färdig produkt” med produktutveckling och produktion under samma tak. Där vi som helhetsleverantör med legotillverkning i tunnplåt hjälper våra kunder med design, konstruktion, stansning, laserskärning, bockning, svetsning, lackering, montering, emballering och logistik. Idag återfinns produkterna inom byggindustrin, VVS- och elektronikbranschen såväl som smarta lösningar för möbler och inredning. Vi har kontor och produktion i Kalix i Norrbotten. Läs mer på www.modul.nu. Välkommen kontakta oss du också. Vi ser fram emot att lyssna mer om just ditt företags behov och önskemål.

Sälj- & Konstruktionschef Marcus Östling, 076-100 24 84, marcus.ostling@modul.nu

06 Sep 2023