Modul rekryterar inköpare

Modul erbjuder dig en plats i inköpsteamet med hög miljömedvetenhet och starka drivkrafter att ständigt förbättra verksamheten.

För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta Besi Chefsrekrytering - Auktoriserad Executive Search Konsult, Tomas Blomster, 076-636 57 60.

OBS att ansökan endast sker via Besi på www.besi.se.

 

Moduls grundläggande affärsidé är att utveckla och tillverka detaljer av tunnplåt som är konsumentfärdiga. Idag återfinns produkterna inom byggindustrin, VVS-och elektronikbranschen såväl som smarta lösningar för möbler och inredning. Sedan bolagets start i Kalix 1997 så har man alltid inspirerats av att lösa produktionstekniska problem vilket varit en av framgångarna till att företaget expanderat kraftigt. Som premium legotillverkare med ett koncept som innebär ”från idé till färdig produkt” erbjuds kunderna hjälp med design, konstruktion, produktutveckling och produktion av detaljer i tunnplåt. Modul består idag av ett sammansvetsat team om 53 medarbetare med en omsättning på ca 90 miljoner. Bolagets företagskultur genomsyras av nytänkande, engagemang, mångfald och samarbete. Läs mer på: www.modul.nu

Modul erbjuder dig en plats i inköpsteamet med hög miljömedvetenhet och starka drivkrafter att ständigt förbättra verksamheten.

Modul växer och söker nu sin nästa Inköpare till avdelningen, Logistik och Inköp där det planeras och utförs leveranser och transporter, såväl som inleveranser och godskontroller. Avdelningen planerar lagerplats för färdigvarulager och köpkomponenter samt planerar och utför inventeringar. Inom inköp administreras inköpen av i huvudsak förbrukningsvaror. Här sker även leverantörsbedömningar, säkerhetslageranalyser, leveranssäkerhetsuppföljningar samt upprättande av ramorderavtal och prognoser.

I rollen som inköpare har du ett övergripande ansvar att ständigt utveckla inköpsarbetet mot det bättre. Du blir en del av att utforma inköpstrategier som bygger på analyser och uppföljning. Självklart säkerställer du även att alla inköp hos Modul sker ur ett kvalité- och hållbarhetsperspektiv. För att trivas i rollen och de arbetsuppgifter som jobbet innebär tror vi att du motiveras av att driva utveckling och ständiga förbättringar. Inköparen rapporterar till bolagets Inköp- och Logistikchef, Maria Lindgren.   

Som inköpare hos Modul arbetar du dagligen för att skapa och bibehålla goda relationer med befintliga leverantörer samtidigt som du löpande utvärderar nya. Vidare jobbar du med förhandlingar, offerter, beställningar, bevakningar samt löpande administration.   

Vem söks:

  • Du är trygg i rollen som förhandlare och har utvecklat en strategisk och affärsmässig förmåga.
  • Då rollen innefattar många kontaktytor och samarbeten har du en fallenhet för att vara tydlig, strukturerad och lyhörd i din kommunikation.
  • Som kollega ser du värde i varandras olikheter, kunskaper och arbetsroller.

 

Utbildning/Erfarenheter:

  • Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi, inköp, teknik eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.
  • Dokumenterad erfarenhet av upphandling- och inköpsarbete.
  • Du kan uttrycka dig i både tal och skrift på engelska och svenska.
  • Lättsamt kan hantera IT-stöd, affärssystem och genomföra administrationsuppgifter.
  • Handläggning av returer, avvikelserapporter, och reklamationer.

Som Inköpare hos Modul ansvarar du för att utveckla avdelningens processer och driva förbättringsarbete. I förbättringsarbetet ingår bolagets ambition att ständigt optimera och utveckla lager, transportplanering samt inköpsprocesser för att säkerställa att Modul använder rätt metoder och flöden.

B-körkort är ett krav.

Modul är en stabil och attraktiv arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor där de anställda brinner för mångfald och teknik. Vidare erbjuder Modul möjligheter och utmaningar som behövs för att utvecklas både professionellt och som person.

Välkommen till Kalix ledande teknikföretag och framtidsresa som genomsyras av nytänkande, engagemang, mångfald och samarbete.

Tjänstgöringsort - Kalix  

För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta Besi Chefsrekrytering - Auktoriserad Executive Search Konsult, Tomas Blomster, 076-636 57 60.

Ansök på www.besi.se.

31 Aug 2023