Från idé till färdig produkt

Möt Sälj & Konstruktionschef Marcus Östling och hans team på Modul.

Marcus, Stefan och Kalle samt Kenneth hjälper våra kunder med design och konstruktion. Från idé till färdig produkt. På Modul utvecklar och tillverkar vi detaljer av tunnplåt som är konsumentfärdiga. Vi erbjuder konceptet ”från idé till färdig produkt” med produktutveckling och produktion under samma tak. Där vi som helhetsleverantör med legotillverkning i tunnplåt hjälper våra kunder med design, konstruktion, stansning, laserskärning, bockning, svetsning, lackering, montering, emballering och logistik. Idag återfinns produkterna inom byggindustrin, VVS- och elektronikbranschen såväl som smarta lösningar för möbler och inredning. Vi har kontor och produktion i Kalix i Norrbotten. Modul består av ett sammansvetsat team medarbetare med en omsättning på cirka 100 miljoner. Bolagets företagskultur genomsyras av nytänkande, engagemang, mångfald och samarbete.

Läs mer på www.modul.nu och följ oss gärna för löpande uppdateringar.

Sälj- & Konstruktionschef Marcus Östling, 076-100 24 84, marcus.ostling@modul.nu

 

21 Aug 2023