Vikten av att hela tiden utveckla och utvecklas

Moduls intresse och vilja att hela tiden bli bättre i vår produktion

Under start av juni 2023 så hade Modul företaget SE Automation (www.seautomation.se) på plats hos oss i Kalix. SE Automation är svensk återförsäljare för danska Universal Robots, en tillverkare av kollaborativa robotar (www.universal-robots.com). Vi hade tidigare haft digitala möten, samt besökt en del seminarium och workshops om kollaborativa robotar. Och nu var det dags för par dagars demo och test på plats i vår produktion. I valet mellan test på vår svetsavdelning eller monteringsavdelning, så valde vi testa vid vår palletering av färdigpackat kundgods i kartonger i slutet av vår monteringslina. Många intressanta lärdomar, kunskap och insikter kom inför, under och efter demo. Och vi tackar SE Automations personal för arbete och engagemang under testet.  

Modul är en helhetsleverantör inom legotillverkning i tunnplåt. Där vi – från idé till färdig produkt – hjälper våra kunder med både produktutveckling och produktion. Vi är idag ett sammansvetsat team på 53 medarbetare och omsätter ca 100 MSEK. Vi har kontinuerligt investerat i vår moderna maskinpark, fabrikslokaler, personalutrymmen, organisationen och medarbetare. Vi har redan idag en hög grad av automation samt flertalet industrirobotar på plats.

Men vi är inte nöjda. Vi vill hela tiden fortsätta utveckla oss själva och företaget.

Test av kollaborativa robotar, som komplement till övrig automation och industrirobotar, är därför intressant inför Moduls fortsatta tillväxt, ökad produktionskapacitet och höjd effektivitet i vår produktion. Fortsättning följer när vi planerar för kommande års investeringar och utveckling.

 

Vill du veta mer besök www.modul.nu eller välkommen kontakta oss direkt.

 

Verksamhetsutvecklingschef Annica Enström, 070-570 01 36, annica.enstrom@modul.nu

Sälj- & Konstruktionschef Marcus Östling, 076-100 24 84, marcus.ostling@modul.nu

Produktionschef Daniel Sakko, 073-844 70 95, daniel.sakko@modul.nu                 

Inköp & Logistikchef Maria Lindgren, 076-719 64 36, maria.lindgren@modul.nu

VD Niclas Tidström, 070-318 40 40, niclas.tidstrom@modul.nu

16 Jun 2023