Olika branscher - Gemensamma frågeställningar som industriföretag

Smurfit Kappa i Piteå på studiebesök hos Modul i Kalix

Idag hade vi nöjet ha studiebesök på Modul i Kalix. På bilden syns Eva Rundgren, HR-chef vid Smurfit Kappa i Piteå, tillsammans med sina kollegor samt Moduls Annica Enström, verksamhetsutvecklingschef, och Therese Gustavsson, operatör vid stansmaskinen samt fackligt förtroendevald vid Modul. Fast vi som industriföretag agerar inom helt skilda branscher, pappersindustrin respektive tunnplåtsförädling, så finns många gemensamma beröringspunkter. Fabriksvisning kombinerades med intressanta samtal om viktiga arbetet med värdegrund, jämställdhet, mångfald, arbetsgivarvarumärke, rekrytering, integration, kompetensförsörjning, utbildningar och samverkan med utbildningsaktörer för att locka yngre tjejer och killar till tekniska utbildningar och arbete inom industrin. Från Moduls sida säger vi tack för Smurfit Kappas besök. Och ser fram emot fortsatta framtida erfarenhetsutbyten.  

Vill du veta mer om Modul – som företag, som arbetsgivare, som leverantör - där vi med konceptet ”Från idé till färdig produkt” hjälper våra kunder med produktutveckling och produktion av kompletta detaljer i tunnplåt – så läs gärna mer på www.modul.nu

Eller kontakta oss direkt för samtal och studiebesök i vår produktion i Kalix.

Verksamhetsutvecklingschef Annica Enström, 070-570 01 36, annica.enstrom@modul.nu

Sälj- & Konstruktionschef Marcus Östling, 076-100 24 84, marcus.ostling@modul.nu

VD Niclas Tidström, 070-318 40 40, niclas.tidstrom@modul.nu

25 Maj 2023