Swedish Steel Prize 2023

Modul deltar på SSAB Swedish Steel Prize 2023

Den 10–11 maj 2023 deltar Moduls VD Niclas Tidström och Sälj- & Konstruktionschef Marcus Östling på stålleverantören SSABs seminarium Swedish Steel Prize (www.steelprize.com) på Waterfront konferens i Stockholm. Svenska och internationella deltagare ges chans till affärssamtal, mingel, inspiration och ökade insikter. Intressanta presentationer och samtal om hållbarhet, cirkulära materialflöden, klimatpåverkan, framtidens fossilfria stål samt metallurgi och materialteknik. Intressanta presentationer om utveckling och trender inom fordonsindustrin, e-mobility, energibranschen, processindustrin och byggindustrin.

Som legotillverkare i tunnplåt har vi ett långvarigt samarbete med SSAB. Vi säger tack för ett intressant event med Swedish Steel Prize 2023. Vi tar intryck, ny kunskap och uppdaterad information vidare med oss till våra fortsatta kundsamtal.

Vill du veta mer om Modul – där vi med konceptet ”Från idé till färdig produkt” hjälper våra kunder med produktutveckling och produktion av kompletta detaljer i tunnplåt – så läs gärna mer på www.modul.nu

Eller kontakta oss direkt för samtal och studiebesök i vår produktion i Kalix.

Sälj- & Konstruktionschef Marcus Östling, 076-100 24 84, marcus.ostling@modul.nu

VD Niclas Tidström, 070-318 40 40, niclas.tidstrom@modul.nu

10 Maj 2023