Möt Moduls produktionsledning

Produktionsledningen hos Modul som premium kontraktstillverkare och legotillverkare i tunnplåt

Möt teamet som tryggt och stabilt leder Moduls produktion. Möt produktionschef Daniel Sakko, arbetsledare Indira Ilic och teamledarna Andreas Lindbäck, Johannes Ek, Kaewta Prathumthong och Andreas Hedman. Tillsammans med alla övriga medarbetare sköter de skickligt om vår produktion. Så våra kunder får sina produkter i tid.
Moduls affärsidé är att utveckla och tillverka detaljer av tunnplåt som är konsumentfärdiga. Vi erbjuder konceptet ”från idé till färdig produkt” med produktutveckling och produktion under samma tak. Där vi som premium helhetsleverantör och kontraktstillverkare, med legotillverkning i tunnplåt, hjälper våra kunder med design, konstruktion, stansning, laserskärning, bockning, svetsning, lackering, montering, emballering och logistik. Idag återfinns produkterna inom byggindustrin, VVS- och elektronikbranschen såväl som smarta lösningar för möbler och inredning. Modul består av ett sammansvetsat team medarbetare med en omsättning på ca 100 miljoner. Bolagets företagskultur genomsyras av nytänkande, engagemang, mångfald och samarbete.

Välkommen att kontakta oss – www.modul.nuinfo@modul.nu – 0923-30 77 00

21 Feb 2023