Modul deltar på Jobb & Utbildningsmässa i Kalix

Jobb & Utbildningsmässa för högstadiet och gymnasiet genomfördes på Folkets Hus i Kalix 16 februari 2023

Kalixföretagarna tillsammans med Kalix Kommun har tagit initiativ till en helt ny mässa som visar upp både det breda näringslivet i Kalix och utbildningschanser både lokalt och i länet.
På mässan deltog arbetsgivare från både industrin, handeln och det offentliga. Arbetsgivare fick möjlighet att träffa de som är på väg ut i arbetslivet eller är intresserad av nytt jobb.
Mässan vänder sig till de unga på högstadiet, för att de ska få en chans att möta olika arbetsgivare och yrkeskategorier. Att de får en positiv och bra bild av alla de jobbmöjligheter som finns i Kalix. Och hjälper dem i deras fortsatta val av utbildningsinriktning. På eftermiddagen anslöt elever från gymnasium, arbetssökande och allmänhet.
Positivt var den väldigt stora och fina uppslutningen med många deltagare. Och det var många nyfikna intresserade frågor från deltagarna till företagen på plats. Vi på Modul fick chansen att visa upp vårt företag, berätta om de olika yrkeskategorier som behövs hos oss. Vi fick tillfälle att skapa intresse och bygga relationer med presumtiva sommarvikarier och potentiella nya framtida medarbetare.
Vi på Modul vill gärna stötta unga personer i deras studie- och yrkesval, visa vad det finns för intressanta yrken inom industrin. Och stärka ungdomars insikt och vilja att skapa en framtid där de bor.

16 Feb 2023