Seminarium om kollaborativa robotar

Idag deltog delar av Modul ledningsgrupp på seminarium om kollaborativa robotar på Teknikens Hus i Luleå. Spännande och intressant.

Som legoproducent i tunnplåt är redan idag vår produktion i hög grad digitaliserad, automatiserad och med industrirobotar. I design- & konstruktionsfasen. I plåtförädlingen med stans, fiberlaser, automatisk panelbock, robotkantpressar, svets- och sliprobotar samt vår automatiserade lackeringslinje. Men det lockar se hur kollaborativa robotar kan lyfta Modul ytterligare. Inom svetsning av prototyper och kortare serier. Samt inom lim, fogning, skruv och nitning i de montage av kompletta produkter vi gör för våra kunder.

Välkommen besöka oss i Kalix, eller läs mer under Vi erbjuder konceptet ”från idé till färdig produkt” med produktutveckling och produktion under samma tak. Som helhetsleverantör med legotillverkning i tunnplåt hjälper vi våra kunder med design, konstruktion, stansning, laserskärning, bockning, svetsning, lackering, montering, emballering och logistik.

Kollaborativa robotar
08 Dec 2022