Modul presenterade på Norrlandskonferensen 2023

Norrlandskonferensen 9-10 februari 2023 i Skellefteå

Drygt 1 000 miljarder kronor ska investeras i norra Sverige, och 100 000 personer behöver flytta till Norrbotten och Västerbotten. På temat ”En framtid där vi bor” spreds information och erfarenheter från deltagande norrländska företag som framgångsrikt arbetat med lean, logistik och planering för att möta dagens utmaningar.

Verksamhetsutvecklingschef Annica Enström och Inköp & Logistikchef Maria Lindgren presenterade Moduls historia och verksamhet, samt om Moduls arbete med värdegrunder, arbetsgivarvarumärke, medarbetarengagemang, produktionsstyrning och ständiga förbättringar.  

Vi säger stort tack till övriga talare, föredrag och utställare. Mycket intressant ta del av hur Skellefteå Kraft, Northvolt, Boliden, Lundqvist Trävaru, Lindbäcks, SSAB, Luleå Energi, Skellefteå Kommun, Kuusakoski Recycling och Norrlandsgjuteri m.fl. arbetar med ständiga förbättringar för att stärka sin konkurrenskraft.   

Konferensen är ett samarbete mellan föreningarna Lean Forum, Plan, Lean Forum Bygg, det regionala utvecklingsbolaget IUC Norr och genomfördes med stöd av iTid, Produktionslyftet och Bygglyftet i Sara Kulturhus den 9-10 februari 2023 i Skellefteå med ca 150 deltagare från industrin.

13 Feb 2023