Ny ledningsgrupp på Modul

Från och med januari 2023 har Modul uppdaterat sin ledningsgrupp.

Produktionschef från januari 2023 blir Daniel Sakko som tidigare haft flera olika roller på företaget. Han kommer närmast från tjänster som arbetsledare och verkstadschef. Han har varit en bidragande faktor till bolagets positiva utveckling.

Annica Enström fortsätter i ledningsgruppen, men går in i den nyinrättade rollen som verksamhetsutvecklingschef. Ansvaret kommer främst ligga på verksamhets- och produktionsutveckling, planering samt implementering av nya processer och ny teknik av digitalisering, robotar och automation för bolagets fortsatta tillväxt.

Gruppen i övrigt består av vd Niclas Tidström, inköps- och logistikchef Maria Lindgren och sälj- och konstruktionschef Marcus Östling.

– Att tillsammans med ledningsgruppen och alla engagerade kollegor fortsätta utveckla Modul som företag känns bra. Det känns otroligt intressant och spännande. Kortsiktigt är marknadsläget lite oroligt och svårbedömt, med höga energipriser, inflation och höjda räntor som påverkar vissa branscher och våra kunder. Men vi har ändå gott hopp för framtiden och bolagets fortsatta positiva utveckling, säger vd Niclas Tidström.

Moduls ledningsgrupp
24 Jan 2023