Hållbar kompetensförsörjning i Norrbotten

I samband med Norrbottens Kommuner konferens i Kalix Kommun, på temat hållbar kompetensförsörjning i Norrbotten, deltog idag vår VD Niclas Tidström och Produktionschef Annica Enström på en av programpunkterna.

Presentation om Moduls arbetsgivarvarumärke, vår värdegrund, mångfald, jämställdhet och jämlikhet. Som industriföretag är vi idag stolta över att vara 40% kvinnor, flertal nationaliteter, unga och äldre, många olika kompetenser samt en bra spridning på antal anställningsår.
Välkommen på ett besök hos oss i Kalix. Om du vill veta mer hur vi bygger vår organisation och utvecklar vår personal. Samt hur vi jobbar som premium helhetsleverantör inom legotillverkning i tunnplåt – från idé till färdig produkt – med design, konstruktion, plåtbearbetning, lackering, montering och emballering.

25 Okt 2022